Nākamā komisijas sēde notiks 24.08.2015. Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 17 augusts 2015

Nākamā Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēde notiks 24.08.2015. plkst. 10.00 Saeimas Sarkanajā zālē. Ar sēdes darba kārtību var iepazīties šeit. Komisija sanāks kopā, lai apstiprinātu galaziņojumu (skat. šeit).

Ņemot vērā, ka pašreiz spēkā esošais normatīvais regulējums ir nepilnīgs, abu Saeimas parlamentāro izmeklēšanas komisiju deputāti 19.03.2015. iesniedza grozījumus Parlamentārās izmeklēšanas komisiju likumā (skat.šeit).

Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšans komisijas priekšsēdētājs Ringolds Balodis likumprojekta trešajam lasījumam ir iesniedzis priekšlikumus, kas izmeklēšanas komisijām uzliek par pienākumu norādīt par galaziņojumā ietverto priekšlikumu izpildi atbildīgās institūcijas (Saeimas komisijas, ministrijas, valsts un pašvaldību iestādes u.c.), kā arī precizē vairākas citas normas (skat. šeit).

Papildus iepriekšminētajam, komisijas priekšsēdētājs tuvākajā laikā ir iecerējis sasaukt preses konferenci, kurā iepazīstinās ar svarīgākajiem secinājumiem un priekšlikumiem Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā, kā arī kopā ar citiem komisijas locekļiem dalīsies savās pārdomās par izmeklēšanas gaitu.

 

Personu datu apstrāde